torsdag 8. september 2011

Eggnudler med krydret kjøttdeig og grønnsaker


En rask og god hverdagsmiddag som er en favoritt her i huset. Jeg bruker økologiske ingredienser i så stor grad som det lar seg gjøre. I denne retten er alt utenom sukkerertene og vårløken økologisk. Økologiske eggnudler har jeg kjøpt på Ultra, økologisk kjøttdeig og grønnsaker får du i større matvareforretninger. Smaker bedre, er laget uten bruk av tilsetningsstoffer og sprøytemiddel, og et klart førstevalg hvis du vil investere i helsen din.

Eggnudler med krydret kjøttdeig og grønnsaker
Stek grønnsaker i en panne. For eksempel:
Paprika
Sukkererter
Squash
Vårløk


400 gram kjøttdeig blandes i en bolle sammen med:
2 ss tamari (soyasaus)
1 fedd hvitløk, finhakket
1 sjalottløk, finhakket
2 ss fersk koriander, hakket
Stek i olivenolje til kjøttet er gjennomstekt.

Lag nudler etter anvisning på pakken og server.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

ShareThis