Denne lakseoppskriften fant jeg på godfisk.no - en frisk og god marinade.
Jeg bruker alltid økologisk laks fra Godehav - den får man faktisk kjøpt på Rema 1000.
Marinade
400 gram laks
1/2 sitron, saften fra
1/2 lime, saften fra
1/2 ts dijonsennep
1/2 ts paprikapulver
La laksen ligge i marinade natten over, så får smakene trukket seg godt inn.
Stek på panne inntil begge sidene er gylne.
Ved siden av laksen serverte jeg couscoussalat.
Couscoussalat
1,5 dl couscous, økologiske fullkorn
1,5 dl kokende vann
Hell det kokende vannet over couscousen og la det trekke i 6 minutter.
Tilsett:
1 sjalottløk, hakket
4 aspargeser, i biter
En klype salt
Noen runder med pepperkverna
Litt malt koriander
Server med en klatt matyoghurt!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar