mandag 13. juni 2011

Lappekake med blåbær


I kveld hadde vi sett for oss lapper til kvelds.
Men dessverre var vi tomme for egg, og måtte derfor tenke kreativt.
I kjøleskapet befant det seg 3 eggeplommer fra gårsdagens baking, og det la grunnlaget for en lappekake.
Lapperøren er hentet fra hjertemat.com, og den smakte søtt og godt på vår siste fridag.
Resultatet ble såpass bra at jeg synes det er verdt å blogge om.
Perfekt dersom man ikke orker å stå og steke lapper, men søker en rask løsning.

Lappekake med blåbær
3 eggeplommer - kan bruke egg, men jeg hadde kun ett
1 egg
4 ss bjørkesøt
4 ss kokosmel
1 ts fiberhusk
1,5 dl rismelk
1/2 ts kardemomme
1/2 ts kanel
En klype salt
1/2 dl blåbær, dypfryste

Rør sammen alle ingrediensene og hell over i rund form.
Strø blåbærene over røren.

Stek på 200 grader i 15-20 minutter.

Voila!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

ShareThis