søndag 12. februar 2012

Spagetti med spinatsaus og laks

Spinat og laks er "match made in heaven". 
Spinatsaus og laks som tilbehør til spagetti, gir deg et måltid med fiber, sunt fett og masse vitaminer fra spinaten.
Jeg bruker alltid spagetti og pasta fra Helios, av 100% fullkornsspelt. Ukokt er pastaen nesten sort. 
Men det smaker godt, bedre enn de halvgrove variantene som finnes.



Spinatsaus
3 dl tyrkisk yoghurt
1 ss hvitvinseddik
1 ss olivenolje
2 knuste hvitløksfedd
1 ss potetmel
...varmes opp til kokepunktet.

Tilsett:
200 gram frossen spinat
200 gram frosne erter
...og la det dampe i yoghurtblandingen til alt er tint. Rør godt.

Smak til med dill, salt og pepper.

Kok spagetti som anvist på pakken.
Stek laksefileter på middels varme til de er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.

Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

ShareThis