fredag 13. januar 2012

Mango- og klementinyoghurt

Jeg er litt hekta på hjemmelaget fruktyoghurt om dagen, og tester stadig nye varianter.
Denne varianten er så langt en soleklar favoritt! Søt, frisk, mettende og usedvanlig god!


Mango- og klementinyoghurt (2 porsjoner)
1 beger yoghurt naturell
1 mango (kun fruktkjøtt)
2 klementiner (uten skall og det hvite i midten)
1/4 ts kardemomme
...moses med stavmikser inntil du har en jevn puré. Ha gjerne litt musli opp, så har du en komplett frokost.

En nydelig fruktyoghurt uten tilsatt sukker, stabilisatorer, aromaer og konserveringsmiddel! 

Psst: Visste du at det fortsatt er mange som kaller klementin for mandarin? Mandarinen er full av steiner og har nærmest ikke blitt importert til Norge siden 80-tallet. Nå finner du kun mandariner på hermetikk. Klementinen er en krysning av mandarin og pomerans. Klementinen er egentlig stenfri, og om du finner stener i den er det fordi den har vokst ved siden av et sitrontre.

6 kommentarer:

  1. Ser nydelig ut - en liten smak av sommer! :D

    SvarSlett
  2. Ser kjempegodt ut!
    Et beger - mener du de i 125g? :)

    SvarSlett
  3. Det stemmer, 125 grams beger :-)

    SvarSlett
  4. Har du laga yougurt med ekta vanilje? Eg er så svak for vanilje yougurt og tenker at det sikkert hadde smakt Nydlig med heimelaga..og kva med kokos?:) fin og inspirerande blogg du har:) hilsen Anita

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, kanskje jeg skal prøve en vaniljeyoghurt :) Ekte vanilje er jo noe av det beste som finnes! Takk :)

      Slett

ShareThis