I’m back!
I snart to uker har jeg vært fullstendig utenfor bloggsfæren, så nå kribler det i fingrene og rumler i magen :-).
Årsaken til fraværet er at jeg har vært utenlands for å gifte meg (hurra!).
På turen var det mange matgleder, og jeg gleder meg til å fortelle mer om dem.
I mellomtiden får dere en oppskrift på en kantarellpuré jeg serverte sammen med elgstek før vi reiste av gårde. Nydelig tilbehør til viltkjøtt, og aldeles enkel å tilberede.
I snart to uker har jeg vært fullstendig utenfor bloggsfæren, så nå kribler det i fingrene og rumler i magen :-).
Årsaken til fraværet er at jeg har vært utenlands for å gifte meg (hurra!).
På turen var det mange matgleder, og jeg gleder meg til å fortelle mer om dem.
I mellomtiden får dere en oppskrift på en kantarellpuré jeg serverte sammen med elgstek før vi reiste av gårde. Nydelig tilbehør til viltkjøtt, og aldeles enkel å tilberede.
Kantarellpuré
200 gram kantareller
2 sjalottløk
2 fedd hvitløk
…stekes i panne sammen med en god klump smør. Stek inntil
løken er gyllenbrun.
Bruk stavmikseren, og tilsett fløte for å få ønsket purékonsistens. Krydre med salt og pepper etter behov.
Bruk stavmikseren, og tilsett fløte for å få ønsket purékonsistens. Krydre med salt og pepper etter behov.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar