onsdag 14. september 2011

Lillemors favoritter fra iherb.com

Lillemor på 1,5 år har foreløpig ikke smakt noe særlig sukkerholdig mat eller godteri, og er litt for liten til å vite hva godteri er. Hun har likevel sans for det søte, og mister seg helt når jeg lager sunne kaker (akkurat sånn som moren).

I stedet for usunne kjeks og godteri, er kjøkkenskuffene våre fylt med sunn snacks og tørket frukt.
Hun vet godt hvor hun finner hva, og finner frem favorittene sine kanskje litt for ofte (hun vil nemlig helst spise hele tiden). Men en snacksbit mens hun venter på middagen, er ikke uvanlig.

De fleste favorittene hennes er bestilt fra iherb, og derfor har jeg laget en liten oversikt over dem, med lenke til produktsiden på iherb. Kanskje du finner noe til din lille?

Granola fra Go raw med sjokoladesmak - inneholder bokhvete, solsikkefrø, sesamfrø, kokos, hampfrø, kakao og vanilje. Kan også brukes i smoothies og til yoghurt. 

Tørket granolaplate - inneholder bokhvete, solsikkefrø, linfrø, sesamfrø, rosiner og dadler.

Supercookies med sjokoladesmak - inneholder kokos, sesamfrø, dadler og kakao.

Supercookies med ingefærsmak - inneholder kokos, sesamfrø, dadler og ingefærpulver.

2 kommentarer:

  1. Så fine tips! Min ett-åring har heller ikke fått sukker enda. Bare unntaksvis. Men disse kjeksene må jeg prøve. Er på jakt etter litt lørdagsgodteri når de større barna sitter og gumler! Spennende blogg du har forresten. Oppdaget den akkurat nå. Skal sjekkes ut :-) Ser ut som vi har mange felles interesser!

    SvarSlett
  2. Tusen takk :-) Kjeksene er en stor suksess! Kan også anbefale disse "godispakkene" fra Renee Voltaire - kjøpes på Home&Cottage. http://www.reneevoltaire.se/produkter/?product=338&e=l

    SvarSlett

ShareThis