mandag 20. juni 2011

Bringebærmousse og minisjokoladekake - desserttallerken

Denne desserttallerkenen fikk familien servert forrige helg.
Bringebærmousse og en liten sjokoladekake - søtt og syrlig - perfekt kombinasjon!
Sjokoladekaken er laget av samme oppskrift som denne, laget som muffins i stedet.
Glasuren er laget av smeltet sukkerfri sjokolade og litt EV kokosolje.
Bringebærmoussen lager du av:

300 gram bringebær
3 gelatinplater
1/2 dl bjørkesøt
1/2 dl vann
2 dl havrefløte
Litt granateple på toppen

Press bringebærene gjennom en finmasket sil.
Bløtlegg gelatinplatene.
Kok vann og bjørkesøt til laken er gjennomsiktig.
Smelt gelatinplatene i laken.
Pisk fløten og bland den med bringebærsaften og laken.
Hell moussen i porsjonsglass (ca. 6 porsjoner) og la det stivne i kjøleskapet.

Garantert suksess i selskap!

1 kommentar:

ShareThis