søndag 12. juni 2011

Baconsurret svinefilet med bakt søtpotet og grønnsaker


I går hadde vi festmiddag - uten festen.
Oppskriften på kjøttet er hentet fra matprat.no.
Dette var første gang vi prøvde bakt søtpotet, og det absolutt ikke den siste!

Baconsurret svinefilet
Indrefilet av svin deles opp i porsjonsbiter.
Rull kjøttet i en blanding av:
Paprika
Chili
Hvitløk

Surr bacon rundt filetskivene og stek eller grill til kjøttet er gjennomstekt.

Bakt søtpotet
Søtpotetene bakes i ovnen på 200 grader i 45-60 minutter - avhengig av størrelse.
Server med en klatt matyoghurt.

Grønnsaker
Som tilbehør stekte jeg i olivenolje, sitronsaft og balsamico:
Økologiske cherrytomater, asparges og sjalottløk.

Lillemor var mest interessert i tilbehøret, mens vi voksne hadde glede av hele måltidet.
Dette er en rett vi kommer til å spise igjen!

Med ønsker om en fin søndag!

2 kommentarer:

  1. Oj for en flott blogg du har!! Her må jeg følge med.. :)

    Takk for at du linker til meg - det setter jeg veldig pris på! Jeg legger til en link til deg også fra min blogg :)

    SvarSlett
  2. Så fin blogg! God idé å bake søtpotet! Takk for tipset! Det vil jeg prøve :o)

    SvarSlett

ShareThis