fredag 23. september 2011

En real økologisk hamburger

Først må jeg bare beklage den manglende bloggingen denne uken. Det har rett og slett vært for hektisk.
I dag slår jeg derfor til med en skikkelig godbit :-)

Min kjære har lenge etterspurt hamburgere til middag, og det fikk vi laget forrige helg, til hans store glede.
Når du ikke serverer brus eller pommes frites til, er hamburgermåltidet i seg selv ikke så usunt - så lenge du velger de beste råvarene, selvsagt.
Her kommer i hvert fall min lille guide til hvordan du kan lage en real økologisk hamburger. En liten fristelse på en fredag :-)

Økologisk kjøttdeig, så klart! Krydret med litt paprika, hvitløk, salt og pepper.

Økologiske grønnsaker. Du finner et stort utvalg på Ultra og Ica Maxi.

Økologisk ketchup og sennep samt aioli fra Ek gårdskjøkken - laget av naturlige råvarer.

Økologiske rundstykker fra Lokale helter, brukt som hamburgerbrød.

Smeltet økologisk hvitost fra Norvegia.
Til syvende og sist er det kun fantasien som setter begrensninger når du lager hamburger.
God fredag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

ShareThis