onsdag 6. juli 2011

Jordbærkake



Det er jordbærsesong, og det merkes på kjøkkenet. Det meste som lages inneholder jordbær.
Denne kaken er glutenfri, melkefri, sukkerfri og lavkarbo - alt en kan ønske i en kake, for da kan man fråtse med god samvittighet :-)

Jordbærkake
3 ss kokosolje
40 gram mandelmel
30 gram kokosmel
1 1/2 ts bakepulver
1/2 ts salt
1/2 dl bjørkesøt
10 dråper stevia vanilla creme
1 egg
1/2 dl appelsinjuice
1 ts vaniljepulver
1 kurv jordbær

Bland sammen alle ingrediensene, med unntak av jordbærene, i kjøkkenmaskinen.
Hell røren over i kakeform.
Jordbærene renses og deles i to, og trykkes ned i røren.

Stek på 150 grader i 50-60 minutter.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

ShareThis