Appelsin og sjokolade smaker helt himmelsk sammen, så hvorfor ikke lage en sjokoladekake med appelsinsmak?
Det var nettopp det jeg gjorde i går kveld, da suget etter litt kveldssnack kom snikende.
Denne kaken er ganske enkel å lage, og i løpet av en halvtime så var den klar.
Sjokoladekake med appelsinsmak
100 gram mørk sjokolade (økologisk)4 ss kokosolje
...smeltes sammen over vannbad på lav temperatur.
2 egg
2 ss bjørkesøt
...vispes sammen.
Bland sammen eggene med sjokoladeblandingen.
Tilsett:
2 ss kokosmel
6 ss appelsinjuice
1 ts bakepulver
1 ts appelsinolje
1 ts vaniljepulver
Skallet av 1 appelsin, finhakket
Hell røren over i kakeform og stek på 200 grader i ca. 12 minutter.
Som glasur brukte jeg Renee Voltaires sjokoladepålegg (hva ellers?:-) og pyntet med litt revet appelsinskall.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar