Kokoslappene fra Fristende lavkarbo er virkelig en suksess her hjemme.
Vi lager lapper nesten hver helg, og det setter både store og små pris på.
Ekstra gode blir de når man serverer dem sammen med sjokolade og jordbær.
Kokoslappene lager jeg slik:
4 egg
4 ss kokosmel
4 ss bjørkesøt
1 1/2 dl havremelk
1 ts fiberhusk (psyllium husk)
1/2 ts kanel
1/2 ts kardemomme
Bland alt sammen og lag en klumpfri røre.
Stek på høy varme, og snu når lappene bobler.
Bruk gjerne litt kokosfett i pannen når du steker lappene.
Server med sjokoladepålegg og rørte jordbær.
Rørte jordbær
1 kurv jordbær
1 ss bjørkesøt
1 ss linfrø (fortykningsmiddel)
Kjør alt i blender og server.
Sjokoladepålegg
2 ss raw kakaopulver
2 ss kokosolje
10 pinjekjerner
4 dadler
1 ss yaconsirup
Kjør alt sammen i blender til røren er jevn.
La det stå i kjøleskapet før servering.
mmmm
SvarSlettSå fin og inspirerande blogg du har! Desse skal eg prøve ut.
SvarSlettTusen takk! :-)
SvarSlett