tirsdag 28. juni 2011

Urtekrydret kylling med couscoussalat

Denne kyllingretten lagde jeg til middag i dag, og for en smakfull og nydelig rett!
Lillemor sluttet aldri å spise, virket det som.
Det beste er at den er superenkel å lage.

Slik lager du denne retten:

4 kyllingfileter
Krydres med hvitløk, salt, timian og rosmarin.
Masser inn krydderet for å få inn de gode smakene.

Deretter tar du:
1 ss sitronsaft
1 ss balsamico
..og pensler kyllingfiletene.

Stek til de er gyllenbrune og gjennomstekte.

Server med couscoussalat som du lager slik:
1 dl couscous
Blandes med 1 dl kokende vann.
La det dampe under lokk i 10 minutter sammen med grønnsaker.

Jeg brukte:
Asparges
Sukkererter
Cherrytomater

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

ShareThis