fredag 12. august 2011

Japansk biffwok med miso og furikake


Japansk smak på maten er noe av det beste jeg vet - wasabi, tamari, miso, sesam etc. kan brukes til det meste, og smaker alltid godt.
Dette er en rask og smakfull middag, full av næringsrike ingredienser, krydret med furikake fra Renee Voltaire og økologisk miso. Begge ingrediensene får du kjøpt i de fleste helsekostbutikker samt Centra.


Japansk biffwok med miso og furikake
400 gram økologisk mørbradbiff
...skjæres i biter og stekes på panne.
Strø over furikake, salt og pepper.
Tilsett ønskede grønnsaker.
Jeg brukte:
Paprika
Cherrytomater
Vårløk
Gulrøtter
Stek sammen med kjøttet til grønnsakene er gylne.

Tilsett til slutt:
1 ss miso blandet ut i 3 dl vann.

Ha miso opp i stekepannen og la det småkoke i 5 minutter.
Server sammen med ris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

ShareThis