Dette er en superenkel hverdagsoppskrift, perfekt til travle dager.
Fisk og linser - sunnere blir det ikke, med to ingredienser som er veldig rike på proteiner.
Lillemor er veldig glad i cherrytomater for tiden, noe som er grunnen til at det meste av maten som lages her i huset inneholder cherrytomater. Linser er også stor suksess, og for å gjøre linsene litt mer smakfulle har jeg kokt dem i hvitløksvann.
Skal du spise fisk, sørg for at fisken er merket med MSC-merket, et uavhengig miljømerke for fisk og sjømat. Merket garanterer at produktet kommer fra bærekraftig fiske eller oppdrett. Jeg anbefaler å lese mer på WWF sine nettsider om bærekraftig sjømat.
Stekt seifilet med hvitløkslinser
Kok linser etter anvisning på pakken.
Tilsett 1 presset hvitløksfedd i kokevannet og la tomatene dampe sammen med linsene.
Krydre seifiletene ved å gni inn salt og pepper og stek filetene til begge sider er gyllenbrune.
Server med en dæsj creme fraiche.
Så enkelt, og så sunt!
Åå, det så kjempegodt ut! Takk forresten for opplysningen om MSC-merket og nettsiden til WWF :D
SvarSlettHa en fin dag.
Bare hyggelig å kunne informere :-)
SvarSlett